11 Mart 2015 Çarşamba

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi

Mercedes-Maybach S-Serisi mükemmelliği baz alan bir otomobil olarak karşımıza çıkıyor. Prestij ve konfor seçeneklerini bir arada sunan Mercedes-Maybach fark yaratacak bir model olarak değerlendirmek gerekiyor.

Modern lüksün zirvesi
Mercedes-Maybach S-Serisi’nin uzayan dış kasasını diğer yazımızda ayrıntılı olarak anlatmıştık. Dış tasarımı onu nasıl diğerlerinden ayırıyorsa, iç tasarımını da aynı şekilde göz ardı etmemek lazım. Otomobilin içi adeta kendine hayran bırakan, rafine malzemeler kullanılan bir salona benziyor. Standart olarak donatılmış özel paketi özellikle otomobilin arka kısmında daha fazla hissediliyor. Arka koltukları çerçeveleyen ince ahşap, el işçiliğinin asaletini sonuna kadar gösteriyor. Göze çarpan başka bir güzellik ise ön paneldeki IWC tasarımı analog saat.

Tamamen “özel”
Yolculuğunuzun konforunu kısa bir süre kenara bırakın. Mercedes-Maybach S-Serisi ayrıntılarıyla bile farklılığını ve lüksünü ortaya koyuyor. Sipariş üzerine eklenebilen 2 adet gümüş kaplı şampanya kadehi, son teknoloji Burmester®’ın üst düzey 3D surround ses sistemi gökyüzünde bulduğunuz konforu size asla aratmıyor. Genişletilen kasanın konforu arka tarafta hissediliyor. Ön yolcu koltuğundaki sistemsel değişiklikler arka koltuk yolcularının, ön koltuk en öndeyken dahi bacak boyunu sonuna kadar uzatma imkânı tanıyor.

Daha fazla konfor için…
Mercedes-Maybach S-Serisi’nde arka koltukların arasında yer alan orta konsol, tek elle bile kolayca açılıp- kapanabilir şekilde tasarlanmış olup rahat yazı yazabilmek için deri ile kaplanarak sunuluyor. Tüm bu iç tasarımı ve yolcu konforu otomotiv sektöründe yeni standartları belirleyen bir yapı taşı olacağa benziyor.


 Mercedes-Benz | Gülsoy Otomotiv

Florya:0212-601 11 11 - İstanbul Anadolu Şubesi: 0216-482 83 83


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder