10 Mart 2015 Salı

Mercedes-Benz C-Serisi Şimidi 1.6 Dizel Otomatik

 Mercedes-Benz C-Serisi Şimidi 1.6 Dizel Otomatik olarak sizi test etmeye bekliyor. Uzun zamandır beklenen C-Serisi dizel otomatik satışa sunuldu.


Coşku, vazgeçilmezdir

      Araçlarımız hayatınızda iz bırakır. İşte ve eğlencede güvenli ve güvenilir yoldaşlardır. Uzun bir süre boyunca. Ancak konu çevre olduğunda mümkün olduğunca az iz bırakmak isteriz. İşte bu nedenle bu motor, pazarın en temizlerinden biridir.

4 silindirli dizel motorun dikkat çeken özellikleri

      Zamanımızın en temiz motorlarından biri: C 220 BlueTEC, emisyondan mümkün olduğunca uzaklaştırıldıkları için, neredeyse hiç azot oksit üretmez. Bu yaklaşım, kendini kanıtlamış seçici katalitik indirgemeli (SCR) teknoloji ile sürdürülür. Daha temiz olması neredeyse imkansızdır.

Motor ayrıntıları:
  • Yenilikçi teknoloji: yüksek basınçlı dizel teknolojisi, 2000 bara kadar yükseltilmiş bir enjeksiyon basıncı, idealleştirilmiş yanma odaları ve olağanüstü hızlı geçiş ve yüksek hassasiyetli enjektörleri ile övünür. Hızlı başlatma seramik akkor bujileri, motorun soğuk çalışma özelliklerini iyileştirir.
  • Yüksek güç ve zarafet: Yüksek ateşleme basıncı ve iki aşamalı şarj etme, her motor hız aralığında yüksek tork sağlar. İki denge şaftı da kesintisiz çalışmayı garantiler.
  • Çevreye duyarlı: EKO başlatma/durdurma işlevi, araç durur haldeyken motorun geçici olarak kapatılmasını ve böylece yakıt tasarrufu yapılmasını sağlar. Bunlara ek olarak gösterge panelindeki EKO ekranı da sürücünün sürüş stilinin ne ölçüde verimli olduğuna dair bilgi sağlayarak sürücüleri davranışlarını değiştirmek konusunda etkiler ve böylece yakıt tüketimini düşürür.

Mercedes-Benz Yeni C-Serisi: dizel motorlar

Yakıttan tasarruf etmenin ve emisyon seviyelerini düşürmenin en iyi yolu nedir? İhtiyaç duyulmadığı her seferinde motoru kapatmak. Araç dururken motoru kapatma, fren serbest bırakıldığında motoru açma. Bu bizim araçlarımızdaki normal işleyiştir.
Örneğin trafik kuyruklarında veya trafik ışıklarında durur konumdayken motoru otomatik olarak kapatmak yakıt tüketimini ve emisyonları düşürür ve yakıt maliyetlerinden tasarruf sağlar. EKO başlatma/durdurma işlevi ise özellikle etkili, hızlı ve sessiz bir şekilde çalışır.
C 200 ve 220 olarak Dizel motor seçeneklerinde sunulan modeller, Style - Avantgarde - Fascination - Exclusive           C 220 - BlueTEC AMG
Florya:0212-601 11 11 - İstanbul Anadolu Şubesi: 0216-482 83 83

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder